Karmelo neformalno trenirao sa Netsima

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karmelo neformalno trenirao sa Netsima

Karmelo Entoni je svojevremeno bio jedan od najboljih NBA košarkaša, ali je bez kluba otkako se razišao sa Hjuston Roketsima.

Kako je javio američki novinar Ian Begli, Karmelo Entoni je odradio neformalni trening sa igračima Bruklin Netsa u Los Anđelesu.

Entoni je prošle sezone odigrao svega 10 utakmica za Hjuston Roketse, a prethodne nedelje je javljeno da je bio kontaktiran od strane nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NBA ekipa, ali da još uvek nije poznato hoće li dobiti ugovor.

Zanimljiva je situacija sa Bruklin Netsima koji će čitave naredne sezone igrati bez Kevina Durenta, pa se u američkim medijima postavlja pitanje hoće li Keni Etkinson dovesti Karmela Entonija kako bi "premostio" do Durentovog povratka ili je nešto drugo u pitanju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.