Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2021, 23:05

Karim udario na Lebrona: Najveći svih vremena ne omalovažava rivala glupim plesom (VIDEO)

Osvajaču šest NBA titula ne sviđa se Džejmsovo ponašanje...

Rasprava o tome ko je najveći košarkaš svih vremena nikada nije bila aktuelnija. Starije generacije (uglavnom) nemaju dilemu da je to Majkl Džordan, oni koji nisu gledali Njegovo leteće visočanstvo uglavnom svoj glas daju Lebronu Džejmsu.

Međutim, jedini legitimni Džordanov naslednik našao se na liniji otvorene vatre zbog ponašanja u poslednje vreme. Konkretno, najviše zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << neprimerenog gesta kada je pogodio trojku za nedavnu pobedu nad Indijana Pejsersima. Džejms je ubacio trojku uz nešto više od minut na semaforu, da bi se zatim uhvatio za međunožje i počeo da igra, što je bilo upućeno direktno Majlsu Tarneru preko kojeg je i pogodio najvažniji šut na utakmici.

LeBron CLUTCH and he dances on em 🤣pic.twitter.com/puS13MSXlL

Zbog ovog poteza Kralj je ubrzo kažnjen sa 15.000 dolara zbog neprofesionalnog ponašanja, a njegov postupak je kritikovan sa različith strana. Poslednji koji je opleo po Lebronu Džejmsu je Karim Abdul Džabar. Nekadašnja superzvezda Los Anđeles Lejkersa zamerila je današnjoj superzvezdi Los Anđeles Lejkersa na nepoštovanju koje je pokazao prema Tarneru i rekao da mu to nikako ne pristoji kao igraču koga mnogi smatraju "najboljim svih vremena".

"Po meni, dovoljno je rekao kada je pogodio šut za pobedu. Ako si najbolji svih vremena, zašto se upuštaš u glupu, dečju igru i tako pokazuješ nepoštovanje prema protivniku. Apsolutno nema smisla to što je uradio, jer 'najbolji svih vremena' ne rade takve stvari", izjavio je osvajač šest NBA titula.

Karim Abdul Džabar odavno je poznat kao neko ko bez dlake na jeziku govori o dešavanjima u košarci. I ne samo o igri u kojoj se proslavio, već i brojnim društveno-političkim temama i pritom se zalaže za to da igrači imaju veću slobodu mišljenja i govora...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.