Kari se ugasio, Tompson sa klupe vodio Voriorse do pobede

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 09:02

Kari se "ugasio", Tompson sa klupe vodio Voriorse do pobede

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Jutu 140:137 u novom meču u NBA ligi.

Voriorsi su došli do 27. trijumfa u sezoni, dok su Džezeri upisali 30. poraz od starta takmičenja.

Tim Stiva kera do trijumfa je predvodio Klej Tompson koji je sa klupe ubacio 35 poena (13/22 šut iz igre, 7/13 za tri) uz šest skokova i dve asistencije.

Za razliku od prethonog meča kada je Stef Kari posato prvi igrač u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NBA lige koji je na četiri uzastopne utakmice ubacio sedam ili više trojki, ovaj put šuter tima iz San Franciska nije imao svoje veče.

Kari je susret završio sa 16 poena (4/14 iz igre, 2/8 za tri) uz 10 asistencija.

Endrju Vigins ispratio je sa 19 koševa i sedam uhvaćenih lopti, dok je Drejmond Grin postigao 23 poena, uz pet asistrencija i i isto toliko skokova.

U ekipi Jute prednjačio je Kolin Sekson sa 354 poena i devet dodvanaja, Džordž je pomogao sa 33, dok je Markanen dodao 20 poena uz 14 skokova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.