Kampaco odlazi iz Reala?

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020, 13:04

Kampaco odlazi iz Reala?

Poziv preko bare prejak.

NBA još uvek nije siguran u početak nove sezone.

Trenutni plan jeste da se takmičenje započne 22. decembra, ali je plan na klimavim nogama i već je naišao na nerazumevanje od strane par igrača.

Neizvesnost, pomognuta i korona pandemijom, nam ne daje tačne datume oko prelaska košarkaša. Virtuelni draft bi trebao da se održi 18. novembra a ukoliko početak lige ostane za 22. decembra to će značiti da slobodni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrači mogu potpisati za nove klubove do početka dvanaestog meseca.

Ovakva situacija dosta interesuje i Kampaca. Argentinac ima još mesec dana saradnje sa Real Madridom, njegova želja za selidbom u Ameriku nije tajna.

Ostaje da se vidi koji klub će pojačati sjajni Fakundo, plejmejker ima 29 godina - nadamo se da ćemo ga videti i u najjačoj ligi na svetu.
Pogledaj vesti o: NBA,   Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.