Kalates dobio poziv iz NBA lige (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalates dobio poziv iz NBA lige (foto)

Sjajni grčki košarkaš blista ove sezone u dresu Panatinaikosa.

Zaigrao je Kalates u NBA ligi 2013. godine, pa je do 2015. godine nosio dres Memfis Grizlisa.

Nakon toga se vratio u matični PAO, u kojem je i danas.

Čini se da ove sezone pruža verovatno i najbolje partije u karijeri, sinoć je to demonstrirao i protiv Crvene zvezde mts, kada je za 25 minuta srpskom šampionu ubacio 17 poen uz 10 asistencija i čak šest ukradenih lopti, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo tri promašaj iz igre za indeks 34.

Njegova sjajna partija nije promakla ni krilnom košarkašu Memfisa Čendleru Parsonsu, koji veruje da je za Kalatesa vreme da se vrati u NBA ligu.

On je putem svog "Tviter" naloga prokomentarisao sjajan pas grčkog pleja ka Krisu Singltonu, iz sinoćnjeg duela sa Zvezdom.

Napisao je sledeće: "Vratite ovog čoveka u ligu".

bring this man to the league!! https://t.co/xPha2WhNtc

— Chandler Parsons (@ChandlerParsons) 20. март 2018.
Pogledaj vesti o: NBA,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.