Kakvi su odnosi između prvog zaraženog u NBA ligi i čoveka kojeg je zarazio

Izvor: RTS, 10.Apr.2020, 18:33

Kakvi su odnosi između prvog zaraženog u NBA ligi i čoveka kojeg je zarazio

Koronavirus je zarazio Rudija Gobera i Donovana Mičela, ali je inficirao i njihov odnos.
Odnos košarkaša Jute, Rudija Gobera, koji je bio prvi igrač u NBA ligi zaražen koronavirusom, i Donovana Mičela, kojeg je zarazio, je nepopravljiv, pišu američki mediji.

Kako piše Atletik, a prenosi Jurohups, deluje da se njihov odnos neće popraviti, uprkos svim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naporima kluba. 
Košarkaši Jute bili su besni na Gobera zbog nesmotrenog ponašanja neposredno pre nego što je otkriveno da je zaražen koronavirusom

Gober se javno izvinio, ali izgleda da to nije promenilo situaciju. Jeste ga branio saigrač iz reprezentacije, Evan Furnije, ali saigrači iz Jute očigledno ne mogu da prihvate izvinjenje.  
Gober i Mičel su ozdravili, a njihov saigrač Džo Ingles veruje da će sve biti u redu kada se ekipa ponovo bude okupila. 
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gober i Mičel ne govore?

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2020

U Solt Lejk Sitiju zategnuti odnosi...Rudi Gober je bio taj koji je preneo koronavirus jednom od najboljih košarkaša Jute Donovanu Mičelu...Sada su se obojica  košarkaša Jute oporavila od virusa, ali odnosi između njih dvojice nisu baš najbolji, kako prenose američki mediji...Spekuliše se već...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.