Kako loše vesti za Saleta, reprezentativac završio sezonu?!

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako loše vesti za Saleta, reprezentativac završio sezonu?!

Jako ružne vesti stižu iz Španije, momak koji je trebalo da bude jedan od nosilaca igre reprezentacije u nedostatku najvećih zvezda zaradio je tešku povredu.

Najteža povreda u modernom sportu je zadesila Dejana Todorovića.

Prošle godine je ovaj bek bio sjajan u ACB ligi, u nedostatku igrača iz NBA lige i Evrolige je često preuzimao odgovornost na sebe u utakmicama kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Svetsko prvenstvo, pa njegova povreda boli i Aleksandra Đorđevića pred poslednja dva prozora kvalifikacija za Mundobasket.

Pogađate, radi se o prednjim ukrštenim ligamentima kolena, povreda koja vas može udaljiti kilometrima od dobre forme i kada se vratite na teren. On je na meču protiv Huventuda gde je igrao za svoju Mursiju doživeo ovu tešku povredu.

Predviđena pauza je 9 meseci, ali neretko je i duža...

Srbija ima realne šanse da se plasira na Mundobasket jer ima dve pobede više od Izraela i Gruzije.

Da vas podsetimo i da je Milan Mačvan pre nekoliko dana doživeo veoma tešku povredu što je samo povećalo glavobolju našeg selektora.
Pogledaj vesti o: NBA,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.