Kakav specijal, strašan specijal

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jan.2024, 03:30

Kakav specijal, strašan specijal

Naredne noći nas očekuje bogat program u NBA ligi, a u iščekivanju predstojećih utakmica, AdmiralBet je pripremio atraktivan specijal sa izvanrednim kvotama koji možete pronaći klikom OVDE, ili na ilustrraciju u prilogu, a u nastavku ćemo izdvojiti delove tog specijala.
Idemo redom. Utakmica između Milvoki Baksa i Klivlend Kavalirsa koja po srednjeevropskom vremenu počinje noćas u 02.00h, a u centru pažnje biće – s jedne strane Janis Adetokumbo, sa druge Donovan Mičel.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> AdmiralBet je odredio izvanrednu kvotu 10.00 da sjajni strelci Janis i Mičel tokom noćašnjeg duela u zbiru postignu 80+ poena. Dakle, navijamo i za jedne, i za druge.
Sledeći dvoboj koji počinje pola sata kasnije, a za koji je AdmiralBet takođe pripremio odličnu specijalnu ponudu, jeste duel Dalas Maveriksa i Finiks Sansa.
Luka Dončić i Kevin Durant će biti na suprotnim stranama, a AdmiralBet nudi kvotu 7.50 da njih dvojica u zbiru pogode 10+ trojki.
Kako rekosmo, šlag na torti u ovom specijalu je kvota 9.00 da naš reprezentativac Bogdan Bogdanovioć noćas postigne 7+ trojki tokom gostovanja Atlanta Hoksa ekipi Golden Stejt Voriorsa.
Taj meč je na programu već u jutarnjim satima, s početkom u 04.00h, i biće to prva utakmica Voriorsa posle iznenadne smrti pomoćnog trenera njihovog tima, našeg Dejana Milojevića, pa će i ovaj duel biti posvećen uspomeni na njega.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Janis uz tripl-dabl prekinuo niz Klivlenda VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2024

Košarkaši Milvoki Baksa pobedili su Klivlend Kavalirse sa 126:116 i prekinuli njegov niz od osam pobeda...Bakse je predvodio Janis Adetokumbo tripl-dabl učinkom od 35 poena, 18 skokova i 10 asistencija. To je njegov sedmi tripl-dabl u sezoni...Demijan Lilard pobedi je doprineo sa 28 poena, a Kris...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.