Kakav Janis? Strašni Janis: 38 poena i 18 skokova! VIDEO

Izvor: B92, 22.Feb.2021, 10:16

Kakav Janis? Strašni Janis: 38 poena i 18 skokova! VIDEO

Milvoki Baksi su pobedili Sakramento Kingse sa 128:115 uz nestvarno dobru partiju Janisa Adetokumba.

Dvostruki NBA MVP i aktuelni defanzivac godine, Janis Adetokumbo nosio je Milvoki Bakse do nove pobede, ovoga puta nad Sakramento Kingsima sa 128:115.

Janis je na parketu proveo 33 minuta i za to vreme ubacio čak 38 poena (9 od 19 iz igre, 19 od 24 slobodna bacanja), 18 skokova, 4 asistencije, blokada i 6 izgubljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lopti.

Milvoki Baksi su delovali kao da igraju "pod kočnicom" na početku ove sezone, ali kako vreme odmiče oni su tako sve bolji, baš kao i Janis Adetokumbo.

Utakmica je bila vrlo napeta i neizvesna u prvoj deonici, timovi su se smenjivali u vođstvu, a onda Janis i Forbs mini serijom donose prednost Milvokiju i oni sa 28:25 dobijaju prvi kvartal.

Drugi period je prošao u dominaciji "zelenog tima". Ubacili su čak 42 poena u tom delu susreta i dodatno povećali svoju prednost na 70:56 na poluvremenu.Ž

Sakramento nije umeo da odgovori na ovo i samo su malčice ublažili poraz, koji je na kraju glasio 128:115. Osim sjajnog Adetokumba sa 38 poena, istakao se i Midlton sa 32, dok je Divićenco imao 16.

Na drugoj strani, ponovo nije bilo Nemanje Bjelice, Volton ga je "zakucao" za klupu i jedino on od zdravih igrača nije dobio minute. Kingse je sa 23 poena predvodio mladi Haliburton, 18 je imao Džefris, a Foks i Hild su postigli po 13.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.