Kafanski čovek: Nikola Peković otkupio klub od Šarića!

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafanski čovek: Nikola Peković otkupio klub od Šarića!

Poznati košarkaš NBA Nikola Peković otkupio je od uhapšenog narko-bosa Darka Šarića još jedan klub. Kako Kurir saznaje, nakon što je početkom leta preuzeo čuvenu diskoteku u Budvi, Peković je postao vlasnik i kultnog beogradskog kluba „Vanila“ na Dorćolu.

- Iako se još uvek aktivno bavi košarkom, od koje odlično zarađuje, Nikola je odlučio da ulaže u privatni biznis, koji će mu nakon povlačenja iz sporta donositi dobre prihode. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je pred početak letnje sezone kupio od Šarića čuveni „Top hil“, u kojem nastupaju najveće pevačke zvezde, a pre neko veče iskeširao je poveću sumu novca i za „Vanilu“, koja je takođe bila u vlasništvu kontroverzne braće Darka i Duška - navodi sagovornik Kurira, koji je insistirao na anonimnosti.

Peković, koji je inače poznat kao neko ko voli izlaske, godinama je blizak sa Šarićima, pa ovakva odluka da preuzme njihove klubove nije iznenađujuća. On je s Duškom proveo celo leto u Crnoj Gori, a paparaci su ih uslikali kako uživaju na jahti.

- Nikola obožava noćni provod. U budvansku diskoteku izlazio je svako veče, a sad će imati i svoje mesto u Beogradu, gde će, kad bude došao iz Amerike, moći da ugosti i svoje prijatelje i poslovne partnere. Već je u pregovorima da najveće pevačke zvezde nastupe u klubu - navodi sagovornik Kurira.

Autor: Kurir

Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.