KREĆE BITKA ZA TITULU: NBA odredila termine svih utakmica velikog finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 08:33

KREĆE BITKA ZA TITULU: NBA odredila termine svih utakmica velikog finala

Jokić ili Jović.

Čekanju je došao kraj. Poznati su učesnici velikog NBA finala. Iako je još odavno bilo poznato da je Denver šampion Zapada, posle ekspresnog čišćenja Lejkersa.

Mnogo neizvesnije bilo je na Istoku, gde je Majami posle epske borbe i sedam utakmica eliminisao Boston, koji je posle 0:3 u seriji, uspeo da izjednači, ali ne i da napravi senzacionalni preokret.

Sbe navijače i ljubitelje košarke u Srbiji može da raduje činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će za NBA titulu boriti Nikola Jokić lider Denvera i mladi Nikola Jović koji igra ruki sezonu u Majamiju.

NBA je odlučila da finalna serija počne 2, a završi se najkasnije 19. juna kada je zakazana eventualna majstorica. Prednost domaćeg terena ima Denver zbog boljeg skora u ligaškom delu sezone, a tim iz Kolorada je prema prognozama svih kladionica veliki favorit za titulu.

TERMINI NBA FINALA

petak, 02. jun, 02:30, Denver - Majami

ponedeljak, 05. jun, 02:00, Denver - Majami

četvrtak, 08. jun, 02:30, Majami - Denver

subota, 10. jun, 02:30, Majami - Denver

utorak, 13. jun, 02:30, Denver - Majami

petak, 16. jun, 02:30, Majami - Denver

ponedeljak 19. jun, 02:00 Denver - Majami
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.