KRATKI FITILJI U NBA NOĆI: Jović ratoboran u TUČI Majamija i Pelikansa, zakrvilo i u San Francisku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 09:56

KRATKI FITILJI U NBA NOĆI: Jović "ratoboran" u TUČI Majamija i Pelikansa, "zakrvilo" i u San Francisku (VIDEO)

Ovo se ne viđa često.

Nije da se nikad ne dešava, ali u noći između petka i subote prisustvovali smo retkim situacijama u NBA ligi. Čak dve tuče je nešto što nismo videli u poslednje vreme na parketima "preko bare".

Najuzavrelije je bilo u Nju Orleansu gde je gostovao Majami i pobedio (106:95), a duel je obeležila opšta tuča u kojoj je učestvovao i srpski košarkaš Nikola Jović.

Sukob >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je počeo posle faula Kevina Lava nad Zajonom Vilijamsonom. Potom je nastalo malo koškanje Nadžija Maršala i Džimija Batlera, da bi plejmejker Hita potom uhvatio Maršala za vrat što je rezultiralo velikim konfliktom.

Yall see why we hate Miami now? 🤦

pic.twitter.com/zQg5UiEfN3

— TatumsWrld (@WrldOfTatum) February 24, 2024

Svi su skočili, a među njima je bio i Nikola Jović koji je u jednom trenutku ušao u žestoku verbalnu raspravu sa nekim iz Pelikansa, ali je sve ostalo na rečima.

Srbin je duel završio sa tri poena, tri skoka i dve asistencije.

Look at Jovic man 🥹 pic.twitter.com/u1rFSLAGuF

— Mihailo (@SerbianMamba_) February 24, 2024

Epilog svega je da su isključeni Batler i Tomas Brajant kod Majamija, a Maršal i Hose Alvarado kod Nju Orleansa.

"Kratki fitilji" su bili i u San Francisku gde je Golden Stejt savladao Šarlot (97:84). Lester Kinons i Grent Vilijams su se pokoškali, pali se u neke teške reči, gde je igrač Voriorsa u nekoliko navrata poručio protivniku da je "kurva".

Srećom, saigrači su uspeli da razdvoje dve strane.

Lester Quinones to Grant Williams: “You a b****.” 😳

The Warriors and Hornets got into a scuffle late in the fourth quarter.

(via @NBCSWarriors)

pic.twitter.com/ljJaHL9KUt

— Yahoo Sports (@YahooSports) February 24, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nije se ni tukao – Joviću preti suspenzija, moraće i da plati VIDEO

Izvor: B92, 24.Feb.2024

Nikola Jović, košarkaš Majamija, mogao bi da bude suspendovan i novčano kažnjen posle tuče koja je izbila na meču protiv Nju Orleansa...Na startu poslednje deonice duel Kevina Lava i Zajona Vilijamsona je eskalirao u masovnu tuču...Džimi Batler i Tomas Brajant kod Hita, odnosno Nađija Maršal...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.