KRASIĆE NBA LIGU SVOJIM IGRAMA: Dante Egzum napustio Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 06:39

KRASIĆE NBA LIGU SVOJIM IGRAMA: Dante Egzum napustio Partizan!

Australijski virtuoz neće naredne sezone nastupati za crno-bele.

Neki strahovi navijača Partizana su se pokazali bespotrebnim, a neki su se obistinili, jedan je ovog dana postao java. Dante Egzum više nije deo crno-belog tabora.

Kako prenosi pouzdani Adrijan Vojnarovski, jedan od najtalentovanijih igrača koji su ikad naseljavali srpske terene se seli u NBA ligu. I to u Dalas Maverikse.

Free agent >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << G Dante Exum – a former No. 5 overall pick – is returning to the NBA on a guaranteed deal with the Dallas Mavericks, his agent Brandon Rosenthal tells ESPN. After leading Partizan to their first title in a decade, Exum brings his perimeter versatility to the Mavs.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) July 2, 2023

Peti pik na NBA draftu iz 2014. je dve godine proveo u Evropi, jednu u Barseloni, jednu u Partizanu, a u sezoni za nama osvojio je srca Grobara kao malo ko, njegovi prodori i koševi doneli su mnogo radosti, često u ključnim trenucima i u fazama kada nikome u timu ne ide.

Partizan je ostao bez važnog šrafa i sad se postavlja pitanje ko će ga odmeniti. Sve više se priča o dolasku Kostasa Slukasa među crno-bele i ponovnoj saradnji njega i Željka Obradovića. Klub je ovo demantovao, ali moguće da će pregovori biti pokrenuti ukoliko već nisu.

A post shared by @radamel_babovic

Podsetimo, iz Partizana je ranije ovog leta otišao i Matijas Lesor.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Marija, lepa sestra Jelene Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.