KRALJ JE MALO LJUBOMORAN: Za Lebrona Jokić nije MVP, evo kome daje prednost (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 10:52

KRALJ JE MALO LJUBOMORAN: Za Lebrona Jokić nije MVP, evo kome daje prednost (VIDEO)

Završen regularni deo NBA sezone.

Završen je regularni deo NBA sezone i sve je bliži čas da se doeli prestižna MVP nagrada. Lider Lejkersa Lebron Džejms izneo je svoje mišljenje. Iako gotovo svi smatraju da Nikola Jokić ove sezone nije imao premca, Kralj smatra da prestižna nagrada treba da pripadne Stefu Karija najboljem strelcu i igraču Golden Stejta.

- Njegova karijera je jedinstsvena. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Obojica smo rođeni u Akronu, imamo isti, šampionski DNK. Uvek sam ga poštovao za sve što radi na terenu. Pogledajte šta radi, lider je tima, vodi ga sam i više od toga. Najviše je trojki dao, slomio je svoj rekord i ne znam ko bi drugi mogao da bude MVP - istako je Džejms i potpuno zaboravio na Nikolu Jokića.

"We’re playing vs. in my opinion the MVP of our league this year in Steph."

—LeBron with high praise of Steph before the Lakers-Warriors Play-In game 👀 pic.twitter.com/A8KDOUzCFp

— SportsCenter (@SportsCenter) May 17, 2021

- Ko ima najbolju sezonu ove? Stef, po mom mišljenju - završio je Lebron.

Barnsli je ove sezone bio najmlađi i tim s najmanjim budžetom u Čempionšipu, ali je izborio plasman u plej-of, gde će ga mnogi podržavati, a večeras (21.15) čeka Svonsi u prvom od dva meča. Kvota na keca je 2,20, iks je 3,05, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnsli - Svonsi

Međutim, svi mogući statistički parametri govore u prilog tome da je Jokić glavni kandidat, ali nije mali broj njih iz SAD koji ga ne vidi kao laureata.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.