KOBIJU JE PAKOVANA AFERA OD KOJE SE JEDVA OPORAVIO: Plašio se doživotne robije, a put do slobode otvorio se OVIM rečima

Izvor: Kurir, 28.Jan.2020, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOBIJU JE PAKOVANA AFERA OD KOJE SE JEDVA OPORAVIO: Plašio se doživotne robije, a put do slobode otvorio se OVIM rečima

Kobi Brajant, koji je zajedno sa ćerkom i još sedam osoba stradao u helikopterskoj nesreći, bio je jedan od najboljih košarkaša sveta, svih vremena za porodicu, intimno okruženje u četiri zida, bio je, kažu, sjajan, fantastičan otac četvero dece, suprug. Suprugu je upoznao kad je imao 21 godinu, bila je to ljubav na prvi pogled, a zajedno su prebrodili i veliki skandal u kom je NBA zvezdi pokušano "pakovanje" silovanja...

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mediji: Kobi i Vanesa imali dogovor da ne lete zajedno u helikopteru

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2020

Prema pisanju američkih i britanskih medija, Kobi Brajant, koji je zajedno s kćerkom Đijanom i još sedam osoba izgubio život u helikopterskoj nesreći, imao je raniji dogovor sa suprugom Vanesom da nikada ne lete zajedno helikopterom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.