Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIŠA TROJKI: Kavsi obaraju rekorde NBA (VIDEO)

Košarkaši Klivlend Kavalirsa nalaze se na dva koraka od finala konferencije, pošto su u drugom meču savladali Atlantu sa 123:98.

I ne samo to, sa 18 trojki posle prve dve četvrtine postavili su rekord lige po broju trojki u poluvremenu, ali se nisu tu zaustavili pa su do kraja ubacili još pet iz ukupno 45 pokušaja, uz procenat šuta od čak 55,6. Sa ubačene 23 trojke u meču oborili su rekord lige po broju pogodaka izvan linije za tri poena.
Čak sedam je ubacio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Džej Ar Smit, koji je meč završio sa 23 poena, ali je najefikasniji bio Lebron Džejms sa 27.

(Izvor: youtube/NBAHighlights2)
Hokse je predvodio Pol Milsap sa 16 poena i 11 skokova.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kavsi najbolje u istoriji! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2016

Drugi meč između Klivlenda i Atlante neočekivano završio u knjigama, rekord koji će teško ko dostići!..Atlanta nije imala nikakvu šansu...Dovoljno je reći da smo noćas videli istoriju, NBA rekord kada su u pitanju trojke. Klivlend ih je postigao 25 i srušio sve barijere...Neki kažu da su...

Nastavak na Sportske.net...

Kavis pregazili Atlantu za istoriju NBA lige

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2016

Klivlend nezadrživo vlada Istokom NBA lige. Kavsi su pregazili Atalntu 123:98 i poveli 2:0 u seriji, u polufinalu Istočne konferencije najjače košarkaške lige na svetu...Posle prvih 24 minuta, tim iz Ohaja je vodio sa čak 36 razilke. Sve što su ubacili u koš je ušlo. U šutu za tri poena, postavili...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.