KAKO MU JE TO USPELO: Bivši igrač Mege dobio otkaz u NBA posle samo jednog meča

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 12:13

KAKO MU JE TO USPELO: Bivši igrač Mege dobio otkaz u NBA posle samo jednog meča

Proveo na terenu manje od tri minuta.

Bivši košarkaš Mege Malkolm Kazalon dobio je otkaz posle nekoliko meseci u redovima Detroit Pistonsa, javlja novinar ESPN Adrijan Vojnarovski.

Osvajač srebrne medalje sa reprezentacijom Francuske do 17 godina 2018. je kao veliki talenat u Beogradu proveo tri sezone, nakon perioda u Burgu i belgijskom Luvenu, ali u NBA ligi nije uspeo da se nametne.

Posle Letnje lige Pistonsi su mu dali ugovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je stigao da odigra svega jedan meč u NBA ligi i za oko tri minuta protiv Finiks Sansa nije imao učinak.

Kazalon je u G ligi u aktuelnoj kampanji bio daleko uspešniji i u opremi Motor Siti Pistonsa na 22 utakmice u proseku je beležio 10.3 poena, 3.4 skoka i 2.5 asistencija.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bivši igrač Mege dobio otkaz u Pistonsima

Izvor: B92, 22.Feb.2024

Francuski košarkaš Malkolm Kazalon (22) slobodan je u izboru nove sredine pošto je dobio otkaz u Detroit Pistonsima...On napušta najslabiji tim lige nakon samo nekoliko meseci...Kazalon je, podsetimo, direktno iz ekipe Mege stigao u NBA na početku prethodne sezone...Ipak, nije uspeo da se snađe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.