Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2024, 09:49

KADA NAJVEĆI SVIH VREMENA PRIČA O TEBI OVAKO, ZNAŠ DA SI POSEBAN: Džokeri su nešto najbolje što Srbija ima da ponudi! (VIDEO)

„On je jedan od najboljih sportista koje imamo u istoriji srpskog sporta“ Košarkaši Denver Nagetsa upisali su novu pobedu pošto su na gostovanju u „derbiju“ NBA lige ove večeri savladali Los Anđeles Lejkerse 124:114 uz novu blistavu partiju Nikole Jokića, i to, pred Novakom Đokovićem Srpski as upisao je novi dabl-dabl i meč završio sa ... Read more
The post KADA NAJVEĆI SVIH VREMENA PRIČA O TEBI OVAKO, ZNAŠ DA SI POSEBAN: Džokeri su nešto najbolje što Srbija ima da ponudi! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: NBA,   Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Đoković i Divac bodrili Jokića, Nikolin Denver ponovo bolji od Lejkersa (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2024

Košarkaši Denver nagetsa savladali su Los Anđeles lejkerse rezultatom 124:114 i stigli do 42. pobede u sezoni. Nagetse je do trijumfa predvodio fenomenalni Nikola Jokić kome su tri asistencije nedostajale za novi tripl-dabl. Srpski centar je meč završio sa 35 poena, 10 skokova i sedam asistencija,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.