KAD PORASTEM BIĆU ĐOKOVIĆ: Jokić istakao kako ne može da se poredi sa Novakom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 08:32

KAD PORASTEM BIĆU ĐOKOVIĆ: Jokić istakao kako ne može da se poredi sa Novakom

Denver se plasirao u finale NBA lige.

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Lejkerse 113:111, čime su maksimalnim rezultatom 4-0 prošli u veliko finale.

Na konferenciji za medije, novinar je pitao Nikolu Jokićada li će razmeniti koju poruku sa Đokovićem, s obzirom da su sunarodnici i da je pred oboma veliki izazov – NBA finale i Rolan Garos.

- Da budem iskren, nemam njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj - rekao je Jokić i nastavio u dahu:

- On je momak koji predstavlja Srbiju na znatno većoj sceni, on je ambasador Srbije. Idol je deci u Srbiji, ne samo na terenu, već i van njega, zbog svega šta njegova fondacija radi.

Skromni Jokić otkrio je da je i on prvi želeo da bude kao Đoković.

- On je čovek na kojeg možete da se ugledate, ja sam želeo da budem kao on. Radi sjajan posao za decu, za Srbiju… ne mogu da se poredim sa njim - zaključio je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.