Jović od posmatrača do startera – trojka preko Markanena VIDEO

Izvor: B92, 31.Dec.2023, 09:02

Jović od posmatrača do startera – trojka preko Markanena VIDEO

Košarkaši Jute savladali su Majami rezultatom 117:109 u poslednjoj utakmici NBA lige koju će dva tima igrati ove godine.

Ono što je za srpsku javnost bitnije jeste da je Nikola Jović posle dobre partije protiv Golden Stejta meč u Solt Lejk Sitiju započeo u startnoj postavi.

Mučio se Jović da se probije u rotaciju ekipe sa Floride uprkos izjavama trenera Erika Spolstre u kojima je govorio da mu veruje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i vidi njegov napredak.

Jović je i novu priliku iskoristio i za 10-ak minuta na terenu postigao šest poena pogodivši oba šuta za tri poena. Od toga jedan iz samog ugla i to preko visokog Laurija Markanena, nakon čega je lopta odlučila da uđe u koš posle dugog nećkanja.

Ušao je mladi košarkaš brzo u problem sa faulovima pa zbog toga nije zabeležio značajniju minutažu, ali je i pored toga uspeo da uhvati dva skoka i ima jednu asistenciju.

Uskoro opširnije.

NBA, rezultati

Juta – Majami 117:109

Detroit – Toronto 129:127

Indijana – Njujork 140:126

Minesota – LA Lejkers 108:106

Golden Stejt – Dalas 122:132

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.