Još jedan košarkaš Mege otišao u NBA ligu

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 19:32

Još jedan košarkaš Mege otišao u NBA ligu

Posle tri godine u redovima Mege, Malkolm Kazalon (21) karijeru nastavlja u NBA ligi i ekipi Detroit Pistonsa.

Mladi francuski bek potpisao je dvosmerni ugovor sa timom iz Mičigena, a igraće za Pistonse i na predstojećoj Letnjoj ligi.

U Megu je stigao marta 2020. godine. Iz sezone u sezonu je napredovao, a minule je bio jedan od najboljih igrača ekipe Marka Baraća koja se domogla plej-ofa ABA lige sa šestog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesta na tabeli, igrala finale Kupa Radivoja Koraća i polufinale Superlige Srbije.

U regionalnom takmičenju prosečno je beležio 11,1 poen, 3,3 skoka i 2,6 asistencija.

Pre dolaska u Megu igrao je za Burg i Leven Berse, a sa U17 reprezentacijom Francuske osvojio je i srebro na Svetskom prvenstvu u Argentini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAKAV TRANSFER: Iz ABA lige u NBA – I ne, ne igra za Zvezdu i Partizan!

Izvor: HotSport.rs, 02.Jul.2023

Veliki iskorak u karijeri. Posle tri godine u redovima Mega MIS-a, Malkolm Kazalon (21) karijeru nastavlja u NBA ligi i ekipi Detroit Pistonsa. Mladi francuski bek potpisao je dvosmerni ugovor sa timom iz Mičigena. Igraće za Pistonse i na predstojećoj Letnjoj ligi. Malcolm Cazalon signed two way contract...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.