Još jedan igrač bojkotuje kraj NBA sezone

Izvor: B92, 29.Jun.2020, 14:35

Još jedan igrač bojkotuje kraj NBA sezone

Nakon Ejverija Bredlija, Trevora Arize, Vilija Koli-Stajna i Davisa Bertansa još jedan igrač je odlučio da propusti kraj NBA sezone.

Krilni košarkaš Vilson Čendler je obavestio Bruklin Netse da neće igrati na "turniru" u Orlandu tokom jula.

Čendler, koji je ove sezone prosečno beležio 5,9 poena uz 4,1 skokova, kao razloge svoje odluke istakao je porodicu.

"Koliko god da mi je teško što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neću biti uz saigrače, zdravlje i bezbednost moje porodice su na prvom mestu. Hvala Netsima na razumevanju i podršci u ovoj odluci, ja ću ih gledati i navijati za njih u Orlandu", rekao je Čendler za ESPN.

Čendlerova odluka je dobra vest za Litvanca Rodionsa Karuca koji bi mogao da dobije njegove minute na parketu, iako su Netsi umesto Čendlera doveli 26-godišnjeg Džastina Andersona da popune poziciju krilnog centra.

NBA sezona se nastavlj 31. jula na Floridi, a kako će to izgledati pročitajte OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.