Izvor: Luftika.rs, 13.Jun.2023, 21:06

Jokićev otac: „Kad su mi Strahinja i Nikolin agent rekli da on hoće u NBA, pitao sam ih da li se drogiraju?“

Srpski košarkaš Nikola Jokić osvojio je šampionski NBA prsten sa svojim Denver Nagetstima.
Njegovo interesovanje i ljubav prema porodici i konjima dovela je svojevremeno ekipu Associated Press-a u Sombor.
Tada su američki novinari razgovarali sa njegovim ocen, Branislavom koji je opisao kako je Nikola zavoleo konje.
– Počeo je da raste i u visinu i u veličini i počeo je da bude svestan da bi mogao da bude košarkaš. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Imao je međutim veliku strast tih dana i rekao bi kako hoće da postane konjar. Govorio sam mu ‘Sine budi prvo košarkaš, i posle ćeš biti veliki konjar – istakao je Branislav Jokić i dodao:
– Imao je nešto posebno u sebi, retko to pominjem danas, ali jednostavno sam znao da će biti dobar košarkaš. Ali do kojih visina će doći, to niko nije mogao znati.
Branislav je opisao i kako je reagovao kada su mu rekli da će Nikola igrati u NBA.
– Samo se sećam kada su njegov agent i Strahinja, moj najstariji sin rekli da će Nikola u NBA. Pitao sam ih da li se drogiraju. Kakav NBA? – kaže Jokićev otac.
Nikola Jokić pokorio Ameriku i odveo Denver do prve NBA titule (VIDEO)
Izvor: Telegraf

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.