Jokića su osporavali, a on je promenio NBA

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 19:54

"Jokića su osporavali, a on je promenio NBA"

Košarkaška javnost nastavlja da se divi se Nikoli Jokiću, koji se sa Denevrom osvojio šampionski prsten.

Nagetsi su do titulu NBA ligi došli pobedom protiv Majamija u seriji sa 4-1, a srpski centar zbog dominatnih partije tokom plej-ofa i u samom finalu dobio je MVP priznanje.

"Velike čestitke Denveru, zahvaljujujći Jokiću su postigli istorijski rezultat. Promenio je navike i kulturu u NBA. Nikome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisu bili jasni potezi i njegov izgled. Svi su to osporavali, mislili su da je statistika slučajnost, ali Nikola je kao veliki profesionalac sebe doveo u red ishranom i nametnuo svoj stil. To je važno za Srbiju i dobro je što je prihvatio poziv reprezentacije. Čestitke njemu i Noletu čijim se uspesima radujemo godinama. Mali smo narod, ali sa velikim željama i uspesima", rekao je predsednik KK Partizan Ostoja Mijaillović za Informer TV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.