Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2018, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić zvanično najplaćeniji srpski sportista u istoriji

Košarkaš Denvera Nikola Jokić zvanično je potpisao novi petogodišnji ugovor sa NBA ligašem vrijedan 148 miliona dolara i postao najplaćeniji srpski sportista u istoriji.

Jokić je prošle sezone prosečno bilježio 18,5 poena, 10,7 skokova i 6,1 asistenciju, pa je Denver odlučio da ga nagradi i na njemu zasniva budućnost kluba.

"Mnogo sam srećan što ostajem u Denveru još mnogo godina, neverovatan je osećaj. Ovaj klub je verovao u mene 2014. i želim da se svima zahvalim na podršci", rekao je Jokić, a prenosi sajt kluba.

Vezana vijest: Jokić: Nisam ni sanjao ovakav ugovor

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić: Nisam ni sanjao ovakav ugovor

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2018

Nikola Jokić ostaje u Denveru sa najvećim mogućim ugovorom koji su Nagetsi mogli da mu ponude, a prvi put se i oglasio tim povodom...Srpski centar će u Denveru ostati narednih pet godina i zaradiće nevjerovatnih 148 miliona dolara. Jokić je danas stigao u Ameriku gde je stavio potpis, zajedno sa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.