Jokić zaposeo vrh MVP liste – ko mu diše za vratom?

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 18:12

Jokić zaposeo vrh MVP liste – ko mu diše za vratom?

Srpski košarkaš Nikola Jokić i treću nedelju zaredom vodi na listi kandidata za MVP priznanje u NBA ligi.

Centar Denver Nagetsa, dvostruki osvajač ove nagrade, nalazi se na čelu uoči Ol-star vikenda u Indijanapolisu.

Jokić je dugo gledao u leđa Džoelu Embidu, ali je povreda igrača Filadelfije i aktuelnog MVP-a uticala da dođe do smene na vrhu.

Nikola ove sezone u proseku beleži 26,1 poen, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 12 skokova i 8,9 asistencija, ali deluje da mu je potrebna pauza.

Nagetsi su u seriji od tri poraza, a u poslednjem od Sakramenta (102:98), Jokić je prekinuo niz od 15 utakmica u kojima je postigao bar 20 poena.

Ispod Nikole u MVP trci je Šaj Gildžus-Aleksander, a potom Janis Adetokumbo, Luka Dončić, Džejson Tejtum i Kavaj Lenard.

Među najboljih 10 su Domantas Sabonis, Donovan Mičel, Kevin Durent i Entoni Dejvis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JOKIĆ ĆE GOTOVO SIGURNO OPET BITI MVP: Evo i kako! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Feb.2024

Ispod Nikole u MVP trci je Šaj Gildžus-Aleksander Srpski košarkaš Nikola Jokić i treću nedelju zaredom vodi na listi kandidata za MVP priznanje u NBA ligi. Centar Denver Nagetsa, dvostruki osvajač ove nagrade, nalazi se na čelu uoči Ol-star vikenda u Indijanapolisu. Jokić je dugo gledao u leđa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.