Jokić za RTS pred ol-star: Samo da pobedimo

Izvor: RTS, 16.Feb.2020, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić za RTS pred ol-star: Samo da pobedimo

Nikola Jokić je pred ol-star meč izneo svoje viđenje ovog spektakla. Takođe, osvrnuo se i na NBA sezonu i rekao je da je u plej-ofu sve moguće.
„Samo da se upišem i da pobedimo",rekao je uz osmeh Jokić i dodao: „Imaćemo još sastanak. Drago mi je što sam promenio ekipu. Izgubili smo prošle godine i nadam se da ćemo pobediti ove godine i da će biti zanimljivije", odgovorio je Jokić na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pitanje kakav je plan Lebronovog tima.

„Ovo je lepa stvar ne samo za mene, jer ovde predstavljam i Srbiju. Mislim da je lepa stvar da neko sa naših prostora bude u toj priči. Mislim da mi ne vidimo to kao veliku stvar, ali Amerikanci koji žive ovde i rade ovaj posao doživljavaju ovo kao nešto veliko."
Potom se osvrnuo na NBA sezonu. Da li Denver ima veće šanse u plej-ofu nego prošle sezone?
„Do plej-ofa je svaka utakmica bitna. Kad se dođe u plej-of onda je sve moguće. Prošle sezone smo igrali sedam utakmica sa San Antonijom koji je bio sedmi. Posle isto i sa Portlandom. Videćemo...", rekao je on i dodao će se tek na kraju sezone videti da li je napravljena greška što u prelaznom roku nije stigao igrač zvučnijeg imena.
Šta mu je draže kad poentira ili kad asistira?
„Poen usrećuje samo jednoga, a asistencija dvojicu. Tako da ceo svoj život igram na asistenciju", zaključio je Jokić, koji se u jednom trenutku dok je govorio na srpskom pojavio na velikom ekranu ”Vintrast” dvorane, što ga je prijatno iznenadilo.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.