Izvor: RTS, 14.Maj.2021, 08:40

Jokić za RTS: Važno da pobeđujemo, a nema potrebe da odmaram

Iako to izgleda skoro nemoguće obzirom na sve dosadašnje odlične utakmice, Nikola Jokić igra bolje iz utakmice u utakmicu. Noćas je postigao 31 poen i došao još bliže tituli MVP igrača NBA lige. Predvodio je tim do pobede nad Minesotom od 114 prema 103. Posle utakmice Aleksandar Žigić je razgovarao sa Nikolom Jokićem, ali i sa Vlatkom Čančarom, koji je takođe imao značajno veče.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Svi su odlično raspoloženi u timu Denvera posle nove pobede a trener Majkl Meloun uvek ističe odličnu igru Nikole Jokića koga hvali već godinama. Vlatko Čančar je imao veče karijere postigavši 14 poena, najviše od kako je došao u NBA ligu.

"Hvala na pohvalama. Mislim da kao tim stvarno funkcionišemo dobro. Sa veteranima u ekipi mnogo je lakše i meni i svim mlađim igračima u ekipi kada dobijemo šansu ovako na kraju sezone. Imamo izvanrednu podršku i na terenu i van njega. Ovo što smo uradili večeras dobar je podstrek da nastavimo dalje.", rekao je Čančar.
Nikola čestitam na pobedi. Ti si odgovorio svima da li ćeš odmarati, 31 poen 14 skokova i 4 asistencije, znači ništa od odmaranja.
"Čak su me i savetovali da ne igram, pa sam i ja čak razmišljao o tome, ali ništa mi ne fali, pa sam odlučio da nema potrebe da odmaram. A utakmica je bila jako, jako dobra. Bilo je stvarno super, a odlično su odigrali i igrači koji nisu stalno u igri.", rekao je Jokić.
Ostale su još dve utakmice do kraja redovnog dela sezone. U noći između petka i subote igraju protiv Detroita, a onda se vraćaku kući i na svom terenu dočekuju tim Portlanda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kampaco kroz noge dodao loptu Jokiću, a onda je usledila ludnica na parketu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021

Sjajna akcija...Džamal Marej i Vil Barton su povređeni, ali tu je Fakundo Kampaco. Plejmejker Denvera koji je tokom sezone stigao iz madridskog Reala odlično se uklopio u igru Nagetsa, a sjajnu saradnju ima sa Nikolom Jokićem, najkreativnijim centrom u NBA...Argentinac i Srbin iskreirali su vrlo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.