Izvor: RTS, 08.Maj.2021, 08:27

Jokić za RTS: Bogdanović odigrao na vrhunskom nivou

Neobično da govorimo o utakmici Nikole Jokića i Denvera Nagetsa a da oni nisu pobedili. Ali, to se ipak desilo noćas kad ih je porazila prva ekipa na tabeli zapadne konferencije NBA lige, Juta Džez. Igrač Jute Bojan Bogdanović postigao je rekord karijere se 48 poena.
Nikola tvoja odlična igra večeras, 24 postignuta poena uz 13 asistencija i devet skokova, ali nije bila dovoljnja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za pobedu.

"Da, vrlo teška utakmica. Napravili su tu malu prednost koju su držali sve vreme i Bogdanović je odigrao stvarno super. Nismo imali rešenje za njega i momak je odigrao stvarno na vrhunskom nivou. Odigrao je sjajnu partiju i postigao 48 poena pokazavši da je sa razlogom već dugo ovde. Pokazali smo da možemo i bili smo celu utakmicu tu negde, ali kad je trebali nismo dali koš ili se odbranili... Tako da, idemo dalje, već sutra nas očekuje novi izazov. Videćemo kako će biti.", zaključio je Jokić.
U sutrašnjem meču denver će biti domaćin timu Bruklina.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jokić: Ovakva Bojanova utakmica ne iznenađuje

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2021

Nikola Jokić je posle poraza od Jute rekao da nije iznenađen partijom Bojana Bogdanovića koji je ubacio 48 poena u najboljoj partiji u NBA karijeri. Najbolji igrač Denvera je dodao i da je njegov tim pokazao da može da se bori sa Džezerima koji su najbolji tim na Zapadu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.