Jokić u najboljih 20 igrača u NBA!

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić u najboljih 20 igrača u NBA!

Veliko priznanje našem centru stiže s druge strane Atlantika, od strane renomiranog magazina Sports Illustrated

Američki magazin Sports Illustrated odao je veliko priznanje našem Nikoli Jokiću. Naime, u rangiranju 100 najboljih košarkaša NBA lige, srpskom igraču pripalo je vrlo visoko 18. mesto imajući u vidu koji sve all-star igrači su ostali ispod "kote 18". Odmah iza Nikole nalazi se najveći rival u borbi za najboljeg centra najkvalitetnije lige na planeti - >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Karl Entoni Tauns. Viktor Oladipo, koji je dobio nagradu za igrača koji je najviše napredovao u prošloj sezoni zauzima 20. mesto. Klej Tompson, jedan od vodećih igrača šampionske ekipe Golden Stejt Voriorsa nalazi se na 22. mestu. Mesto ispred popularnog Joke zauzima superstar Bostona - Kajri Irving. Navedeno dovoljno govori o kvalitetu našeg centra.

“Nikola Jokic has the Midas touch, where every pass that leaves his hands fosters some golden opportunity” — @RobMahoney #SITop100 https://t.co/4BSeywlgLA pic.twitter.com/BzgxmCBLNt

Ono što se navodi kao prednost Jokića u odnosu na ostale jeste to što "ima dar kralja Mide" (sve što dodirne pretvara u zlato, prim. aut). U ovom slučaju, svaka lopta koju Nikola dobije biva upućena saigračima u najboljoj mogućoj poziciji za postizanje poena. Američki magazin tvrdi da je Jokićev talenat neosporan, kao i da Denver mora biti svestan kakvog dragulja imaju u svojim redovima. Podsetimo, u sezoni za nama, srpski centar postizao je 18,5 poena uz 10,7 skokova po meču, u dresu Denver Nagetsa.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.