Jokić srušio i NBA šampiona VIDEO

Izvor: B92, 22.Okt.2018, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić srušio i NBA šampiona VIDEO

Nikola Jokić odigrao je još jednu sjajnu partiju u trećoj uzastopnoj pobedi Denver Nagetsa u novoj NBA sezoni.

Nagetsi su savladali aktuelnog šampiona Golden Stejt Voriorse 100:98 nanevši prvi poraz "ratnicima".

Jokić je predvodio Nagetse sa 23 poena (7/14 iz igre) uz 11 skokova i šest asistencija.

Pročitajte još Bjelica univerzalac Kingsa, Marjanoviću "mrvice" od Riversa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Najefikasniji u timu iz Denvera bio je Geri Heris sa 28 poena, 11 je dodao Mejson Plamli, dok je ključan potez napravio Huančo Ernangomes koji je izblokirao Demijena Džonsa u poslednjim sekundima meča.

Nagetsi su do pobede stigli uprkos čak 18 promašenih slobodnih bacanja, pre svega zahvaljujući sjajnoj odbrani koja je izborila 18 grešaka Voriorsa.

Atlanta Hoksi nadigrali su Klivlend Kavalirse 133:111 predvođeni sjajim Treom Jangom koji je postigao 35 poena uz 11 asistencija.

Janga je najbolje pratio Kent Bejzmor sa 23 poena, 17 je postigao Omari Spelman, 16 je dodao Aleks Len uz 11 skokova, 14 Turean Prins, a 13 Deandre Brembi.

Kavalirse je predvodio Džordan Klarkson sa 19 poena, po 16 su ubacili Džordž Hil i Kevin Lav koji je imao i 17 skokova, 13 je dodao Rodni Hud, a 12 Džedi Osman.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voriorsi? Sjajni Jokić upisao novu recku, Bjelica i Kingsi gorka pilula za Vestbruka! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018

Nikola Jokić kao posednut, igra fantastičnu košarku, Denverov najbolji start od 2010. Sakramento iznenadio i sebe, Klipersi dobili Hjuston. Ruki Jang i Atlanta porušili sve rekorde....Denver je srušio i šampiona. Pokazali su i da odbranom mogu da dobiju utakmicu, što je malo čudo, spustili su...

Nastavak na Sportske.net...

Jokić - Kari, duel za TV špice: Denver srušio šampiona!

Izvor: Mondo, 22.Okt.2018

Nikola Jokić pružio je još jednu impresivnu partiju i poveo Nagetse do skora 3-0. Nemanja Bjelica bio je odličan u pobedi Sakramento Kingsa. Slavili su i Los Anđeles Klipersi...Timovi naših košarkaša zabeležili su 3-0 prethodne noći u duelima sa ekipama poslednje četvorice MVP igrača lige!..Nikola...

Nastavak na Mondo...

Jokić: Ne poredite nas sa Voriorsima

Izvor: B92, 22.Okt.2018

Srpski centar Nikola Jokić kaže da njegovu ekipu Denver Nagetse ne treba porediti sa Golden Stejt Voriorsima iako su Nagetsi pobedili "Ratnike".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.