Izvor: Sportal.rs, 05.Apr.2024, 06:48

Jokić promašio za pobedu! Ispisao tripl-dabl istoriju uprkos pljački sudija, Melouna isterali sa meča /VIDEO/

Nikola Jokić i Denver Nagitsi odigrali su žestok meč protiv Los Anđeles Klipersa, a najbolji košarkaš planete prešao je i 14.000 ubačenih poena u NBA ligi. Bilo je 102:100 za Kliperse, Jokić je upisao tripl-dabl, a Majkl Meloun je isključen zbog sukoba sa sudijama. Dvostruki MVP NBA lige došao je na kraju do 36 poena, 17 skokova i 10 asistencija, Kliperse je predvodio Džordž sa 28 poena i četiri skoka.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić ruši tripl-dabl granice: Stigao do nestvarne brojke, a sada juri legendarnog igrača u vrhu večne liste

Izvor: Sportal.rs, 05.Apr.2024

Nikola Jokić je odigrao još jednu partiju u kojoj će se pričati, iako su njegovi Denver Nagetsi poraženi u Los Anđelesu od Klipersa rezultatom 102:100.

Nastavak na Sportal.rs...

Jokić upisao novi tripl-dabl, ali i promašio šut za pobedu Denvera protiv Klipersa

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Apr.2024

Košarkaši Denvera izgubili su danas u gostima od Los Anđeles Klipersa sa 102:100, uprkos još jednoj dobroj partiji srpskog centra Nikole Jokića i njegovom 24. tripl-dablu u sezoni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vestbruk žestoko udario po Jokiću i šokirao sve(t): "Niko nije kao ja!" /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 05.Apr.2024

Nikola Jokić i Denver Nagetsi odigrali su žestok meč protiv Los Anđeles Klipersa, a najbolji košarkaš planete prešao je i 14.000 ubačenih poena u NBA ligi. Bilo je 102:100 za Kliperse, Jokić je upisao tripl-dabl. Međutim, Rasel Vestbruk je imao čudan odgovor na pitanje o Srbinu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.