Izvor: RTS, 18.Jun.2021, 12:34

Jokić poklonio dres Ejtonu

Srpski košarkaš i MVP NBA lige Nikola Jokić, poklonio je svoj potpisan dres centru Finiksa Deandreu Ejtonu.
Finiks sansi "počistili" su Denver nagetse u četiri utakmice u okviru polufinala Zapadne konferencije NBA lige.

Jokić, iako MVP najjačeg klupskog prvenstva na svetu, nije uspeo da sam ozbiljnije naudi ekipi iz Arizone, koja važi za jedno od najprijatnijih iznenađenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ove sezone.
Srpski centar vodio je bitke sa Deadreom Ejtonom, koji se pohvalio da je dobio potpisani dres od najkorisnijeg igrača lige.
"Mom bratu Deandreu Ejtonu. Ti si zver! Nastavi sa napornim radom, Džoker", napisao je Jokić na dresu. 
Ejton i Finiks sansi plasirali su se u finale Zapada, te čekaju rivala.
To će biti bolji iz duela LA Klipersa i Jute džez. Klipersi trenutno vode u seriji sa 3-2.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lep gest Nikole Jokića

Izvor: RTS, 18.Jun.2021

Najkorisniji igrač NBA lige Nikola Jokić poslao je dres sa poslednje utakmice u sezoni protiv Finiksa upravo igraču protivničkog tima i diretnom čuvaru - Diandreu Ejtonu. . Centar Finiksa, koji je vodio veliku brobu sa prvom zvezdom Denvera, pohvalio se na društevnim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.