Jokić otkrio tajnu uspeha: Srpski restorani u strahu od navale NBA zvezda (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić otkrio tajnu uspeha: Srpski restorani u "strahu" od navale NBA zvezda (VIDEO)

Još samo dva poena falilo je Nikoli Jokiću da se izjednači, a tri da prestigne najbolje ostvarenje koje je zabeležio neki srpski igrač u NBA ligi, a koje je u rukama Peđe Stojakovića. 21-godišnji Somborac je protiv Njujorka postigao 40 poena uz devet skokova i pet asistencija, a novinarima posle meča otkrio je u čemu je tajna.

- Bio sam u srpskom restoranu veče pre utakmice i jeo sam mnogo dobre hrane. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Možda je to razlog... - odgovorio je Jokić na pitanje da li je možda obišao čuveni Central park u Njujorku.

Što se same utakmice tiče mladi košarkaš je kazao:

- Pobeda je važna posle teškog poraza u Atlanti, ali za nas nema lake utakmice. Svaki trijumf je važan. Moramo mnogo da radimo na svakom meču.

Pobeda je utoliko veća ako se zna da je ostvarena bez najboljeg strelca Danila Galinarija i još jednog člana prve petorke Keneta Farida, koji su povređeni. Već večeras Nagetsi imaju još jedan težak zadatak pošto gostuju šampionu Klivlendu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ŠALJIVDŽIJA JOKIĆ: Srpski košarkaš Amerikancima otkrio razlog dobre igre, a posebno ih je zaprepastio odgovorom na jedno pitanje (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2017

Nakon utakmice u kojoj je postavio rekord karijere, Nikola Jokić održao jedan vrlo zanimljiv intervju kojim je zasmejao, ali i šokirao američke novinare.. . Mlada zvezda Denver Nagetsa prikazala je sinoć novu impresivnu partiju, ubacivši Niksima na njihovom parketu neverovatnih 40 poena, a nakon...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.