Jokić odgovorio Popu: Čovek je genije...

Izvor: Mondo, 29.Dec.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić odgovorio "Popu": Čovek je genije...

"Stvarno ga cenim i divim mu se", poručio je Jokić o treneru koji ga je dvaput spominjao u poslednja tri dana.

U periodu od samo tri dana, Denver i San Antonio su odigrali dva međusobna meča nakon kojih se najviše pričalo o dve najveće zvezde tih timova - Nikoli Jokiću i Gregu Popoviću.

Sjajni trener teksaške ekipe je pred prvi susret ove sezone sa Nagetsima istakao da Jokić "nije revolucionaran poput Če Gevare" uz opasku da se malo preteruje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa pohvalama, da bi drugi put kazao da je možda "jedan od najpametnijih u NBA ligi".

Te reči su sigurno došle i do Jokića koji je posle blede partije u porazu od Spursa u noći između srede na četvrtak, odigrao daleko bolji meč i vodio svoj tim do pobede prošle noći.

DENVER OPET POBEĐUJE, NIKOLA JOKIĆ ODLIČAN!

Ubacio je 21 poen, imao po devet skokova i asistencija, da bi nakon meča, očekivano, bio upitan za mišljenje o Gregu Popoviću, a opet - očekivano - srpski centar o njemu ima pozitivno mišljenje i poštovanje.

"Velika je čast igrati protiv njega. Stvarno ga cenim i divim mu se, čovek je košarkaški genije. Samo ako pogledate kako on razmišlja o igri i kakve sve akcije sprovodi sa svojim igračima... Način na koji razmišlja o svakom posedu lopte! Čak i ona poslednja akcija na meču, videli ste. On je istinski košarkaški genije. I rekao mi je nešto smešno", rekao je Jokić bez otkrivanja pojedinosti razgovora sa iskusnim trenerom.

Denveru sledi duel sa Finiksom, protiv srpskog trenera Igora Kokoškova, a videćemo da li će Denver (22-11) u 2019. godinu ući kao lider Zapada.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.