Jokić o reprezentaciji: Videću da li je to dobro za mene (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić o reprezentaciji: Videću da li je to dobro za mene (VIDEO)

Naš centar, koji je posle Denverovog poraza protiv Portlanda u "majstorici" polufinala u Zapadnoj konferenciji završio ovu sezonu u NBA ligi, još ne zna hoće li igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini (31. avgust - 15. septembar).

Posle 96 utakmica ove sezone, a Denver je u svom prvom učešću u plej-ofu iza 2013. i u četvrtfinalu (San Antonio) i u polufinalu (Portland) na Zapadu igrao po maksimalnih sedam mečeva, Nikoli Jokiću je odmor preko potreban, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali našu javnost na kraju njegove izvrsne sezone već zanima hoće li biti deo reprezentacije na Mundobasketu.

- Videću kako se ja osećam, šta tim misli o tome. Šta moja porodica misli, moj agent, da li je to dobro za mene. Mnogo sam utakmica odigrao, ali nikada ne znate - rekao je Jokić novinarima u Denveru.

Jokic said he doesn’t know if he’ll play for Serbia this summer. Said a lot will go into the decision. #Nuggets CBSDenver pic.twitter.com/28HTBnk7sY— Michael Spencer (MichaelCBS4) May 13, 2019
Pogledaj vesti o: NBA,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.