Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2020, 00:45

Jokić kao plejmejker vodio Denver do pobede (VIDEO)

Počela pripremna sezona

Na prilično čudan način je počela predsezona pred nastavak NBA lige u Orlandu. Denver Nagetsi su predvođeni Nikolom Jokićem kao plejmejkerom savladali Vašington Vizardse 89:82.

Denverov trener Majk Meloun je za večerašnju utakmicu imao samo osmoricu košarkaša na rapsolaganju, među kojim je samo jedan bio bek - Troj Denijels. A >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Meloun ni njega nije uvrstio u startnu petorku već je iznenadio je ceo svet sa odlukom da na poziciji plejmejkera počne Jokić.

Srbin je skoro celu prvu četvrtinu igrao na ’kecu’, a Denver se sa petoricom visokih igrača branio u zoni i takvom igrom uglavnom bio u prednosti koja je u drugoj četvrtini bila i dvocifrena. Srpski košarkaš je meč završio sa 16 poena od kojih je polovina došla sa linije penala koje je šutirao bez promašaja. Upisao je i po sedam asistencija i skokova, ali i osam izgubljenih lopti.

Mladi Bol Bol je takođe ostavio osličan utisak u timu Denvera sa 16 poena, 10 skokova i šest blokada, a najefikasniji je bio jedini bek u ekipi Troj Denijels sa 22 poena. Na drugoj strani je Hačimura ubacio 16 poena.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić plejmejker, Denver bolji od Vašingtona (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2020

Košarkaši Denvera pobedili su Vašington sa 89:82 u pripremnoj utakmici pred nastavak NBA lige...Meč je bio veoma čudan, a dovoljno je reći da je zbog kadrovskih problema Denvera Nikola Jokić, prošle sezone najbolji centar lige, igrao na poziciji plejmejkera...Srpski košarkaš se dobro snašao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.