Jokić je zver, ima sve u igri

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 19:48

"Jokić je zver, ima sve u igri"

Nikola Jokić je protiv Dalasa u NBA kupu još jednom pokazao čarolije na terenu.

Centar Nagetsa je bio nadomak novog tripl-dabl učinka u karijeri, u pobedi od 125:114. Postigao je 33 poena uz 14 skokova i devet asistencija.

Time je samo potvrdio brojne komplimente koje je nedavno na njegov račun izrekao trostruki osvajač šampionskog prstena, Džaval Mekgi, koji je imao prilike da igra i sa njim i protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njega.

"Prava je zver. On ima sve, čoveče. Tako je spor da se pitate, odakle stiže sve ovo? Imam osećaj da ima igru sporijeg ritma od svih nas. Kažu da mačke vide 60 frejmova po sekundi ili taako nešto, tako da kad se krećete mačka već zna kuda idete. Osećam da on ima drugačiju viziju u sekundi ili nešto slično. Bukvalno vas dočeka dok ste još u vazduhu, ubaci flouter, prodrma vas i sve to bez izraza na licu istovremeno. Uopšte ne izgleda umorno", kaže Mekgi.

Džaval je 2021. godine bio u redovima Denvera i imao je prilike da vidi koliko Jokić ulaže napora u toj MVP sezoni.

Tada, Jokić je beležio u proseku 26,4 poena, 10,8 skokova i 8,3 asistencije. I posle svakog meča, Mekgi je video kako Jokić diže tegove.

"Posle tih mečeva, on će postići 30 ili 15 poena i otići da diže tegove. Posle svakog meča ide na dizanje, i na ono teže. Zaslužuje svu slavu koju ima trenutno, to je sigurno", poručio je Mekgi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.