Jokić izbačen iz igre sa trenerom! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2017, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić izbačen iz igre sa trenerom! (VIDEO)

Bjelica ubacio sedam poena u porazu Vukova

Noć u NBA ligi obeležili su Nikola Jokić i Majk Meloun. Košarkaš i trener Denvera izbačeni su sredinom druge čertvrtine meča sa Lejkersima u Stejpls centru zbog rasprave sa arbitrom, koji nije sankcionisao navodni prekršaj nad Srbinom u reketu domaćina.

Iako je delovalo da je naš centar zaista bio fauliran pod košem, arbitri su pustili igru, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a trener Nagetsa Meloun ušao je na teren da se "objasni" sa sudijom. Isto je učinio i Jokić, prišao i prigovorio arbitru, a izvesni gospodin Rodni Mot nije časio ni časa, odmah ih je poslao obojicu u svlačionicu.

"Nismo ni gledali utakmicu u svlačionici posle isključenja, jer nam obojici nije bilo ni do čega. Zaslužio sam da budem izbačen, Nikola nije", izjavio je posle meča trener Meloun.

Nikola Jokić se izvinio saigračima i stručnom štabu, a videćemo i koliko će ga čelnici NBA lige kazniti zbog ovog prekršaja.

Inače, Lejkersi su iskoristili ovaj detalj da trijumfuju u ovom meču sa ogromnih 127:109. Blistali su Džulijus Rendl sa 24 i Bruk Lopez sa 21 poenom, kao i Lonzo Bol koji je zabeležio drugi tripl-dabl u karijeri (11 poena, 16 skokova, 11 asistencija), dok je na drugoj strani Nagetse donekle držao u igri Geri Haris sa 20 koševa.

Do isključenja Nikola Jokić je zabeležio šest poena (1/5 šut iz igre), uz šest skokova i asistenciju.



U "srpskom" okršaju između Minesote i Detroita samo je jedan naš košarkaš bio na terenu. Nemanja Bjelica je za 15 minuta ubacio sedam poena, uz dva skoka i asistenciju, ali nije mogao da spreči poraz Vukova od Pistonsa 100:97.

Andre Dramond je zabeležio dabl-dabl u redovima pobedničkog tima - 20 poena i 16 skokova, dok je na drugoj strani najbolji bio Džimi Batler sa 26 poena i 10 skokova. Boban Marjanović nije ulazio u igru.



NBA REZULTATI

Toronto - Vašington 100:91

/Derozan 33 - Bil 27/

Majami - Indijana 95:120

/Elington 21 - Bojan Bogdanović 26/

Bruklin - Golden Stejt 111:119

/Krejb 25 - Kari 39/

Minesota - Detroit 97:100

/Batler 26 - Dramond 20/

Finiks - Čikago 113:105

/Voren 27 - Markanen 26/

LA Lejkers - Denver 127:109

/Rendl 24 - Heris 20/

ISTOČNA KONFERENCIJA

ZAPADNA KONFERENCIJA

(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.