Jokić izabran u drugu petorku NBA lige

Izvor: Beta, 11.Maj.2023, 10:22

Jokić izabran u drugu petorku NBA lige

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izabran je noćas u drugu petorku NBA lige u ovoj sezoni.Osim srpskog centra, u drugom timu su Džimi Batler iz Majamija, Džejlen Braun iz Bostona, košarkaš Golden Stejta Stefen Kari i Donovan Mičel iz Klivlenda.Prvu petorku predvodi MVP lige Džoel Embid iz Filadelfije, a u ekipi su Džejson Tejtum iz Bostona, Janis Adetokunbo iz Milvokija, Luka Dončić iz Dalasa i bek Oklahome Šej Gildžes-Aleksander.U trećem najboljem timu su Domantas Sabonis i Dearon Foks iz Sakramenta, Lebron Džejms iz Los Anđeles Lejkersa, Džulijus Rendl iz Njujorka i Demijan Lilard iz Portlanda.U odnosu na prošlu sezonu, ove godine u najbolje ekipe lige, između ostalih, nisu izabrani Devin Buker i Kevin Durent iz Finiksa, Dža Morant iz Memfisa, Tre Jang iz Atlante.Najbolje ekipe lige izabrala je komisija od 100 novinara i emitera koji prate NBA.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jokić bio tek sedmi izbor za prvi tim NBA

Izvor: B92, 11.Maj.2023

Nikola Jokić iza sebe ima sezonu na granici tripl-dabl proseka, ali to nije bilo dovoljno da se nađe bar u idealnoj petorci...Donekle i očekivano s obzirom da je Džoel Embid izabran za MVP-ja, a u prvoj postavi lige je samo jedan centar...Međutim, glasovi za izbor tri najbolja tima lige pokazuju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.