Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić ima više tripl-dablova nego zakucavanja

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić ima jednu od najčudnijih statistika u NBA, a to je da je ove sezone ostvario više tripl-dablova nego zakucavanja.

Svi znamo da je Jokić jedan od onih centara koji mogu, ali često ne žele da zakucavaju, i da nerijetko baca svoje karakteristične floutere.

Efikasnost Nikole se ne dovodi u pitanje, a poznato da ne posjeduje pretjerani atleticizam.

Međutim, samo osam zakucavanja zvuči nevjerovatno, nevjerovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od toga da ima čak devet tripl-dablova.

Jokić je poslednji od tripl-dablova ostvario protiv Los Anđeles Klipersa u subotu, kada je meč završio sa 23 poena, 11 skokova i 11 asistencija.

Svi Nikolini tripl-dablovi:

SUCH a Nikola Jokic stat, via @NBA_Reddit:

The 6-foot-10 Jokic has more triple-doubles this season (9) than he has slam dunks (8).

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.