Jokić dobar u dramatičnoj pobedi

Izvor: RTS, 01.Dec.2018, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić dobar u dramatičnoj pobedi

U poslednjoj sinoćnoj utakmicu u NBA ligi Denver je nadigrao Portland sa 113:112 u vrlo dramatičnoj završnici. Nikola Jokić je ponovo bio blizu dvostrukog dvocifrenog učinka, a najefikasniji u timu pobednika je bio Gari Haris.
Denver je na gostovanju vrlo silovito ušao u meč i već na startu došao do dvocifrene prednosti posle prve četvrtine.

Prednost su ojačali i u drugoj četvrtini, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali su domaćini u drugom poluvremenu uspeli da preokrenu ritam i anuliraju tu prednost.
Ušlo se u krajnje neizvesnu završnicu koja je ipak pripala Denveru sa 113:112.
Naš internacionalac Nikola Jokić je bio blizu dvostrukog dvocifrenog učinka sa postignutih 15 poena, uz šest skokova i osam asistencija.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Gari Haris koji je ubacio 27 poena.
U poraženom timu Jusuf Nurkić je postigao 17 poena i uhvatio 11 lopi.
Uz nekoliko vrlo dramatičnih utakmica, poput pobede Memfisa nad Bruklinom sa 131:125 posle dva produžetka, proteklu noć u NBA ligi je obeležio i rekord Hjustona.
Na gostovanju Hjuston je deklasirao San Antonio sa čak 136:105 posrigavši novi rekord sezone sa postignutih čak 22 trojke

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.