Izvor: RTS, 26.Sep.2022, 21:42

Jokić: Želim da budem Denverov Tim Dankan

Srpski košarkaš Nikola Jokić, dvostruki uzastopni MVP NBA lige, izjavio je da bi voleo da u ekipi bude ono što je nekada čuveni Tim Dankan bio u San Antoniju.
"Želim da budem Tim Dankan Denver Nagetsa, ali da bih bio kao on, moram da osvojim nekoliko prstenova", rekao je Jokić, a prenose američki mediji.

Jokić je dodao i da planira da do kraja karijere nosi dres Denvera, a prokomentarisao je i novo pravilo da će se faulovi koji prekidaju kontranapad suditi kao nesportska lična greška.
"Mislim da je to glupo", jasno je poručio Jokić.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jokić: U evropskoj košarci teže nego u NBA

Izvor: B92, 27.Sep.2022, 08:03

Nikola Jokić je na "medija danu" u Denveru pričao i o razlici između evropske košarke i igre u NBA ligi, čiji je dvostruki uzastopni MVP lige...Pitanje je došlo na osnovu reči Janisa Adetokumba da je u Evropi teže igrati, a nakon što su obojica tokom septembra učestvovali na Evrobasketu...Jokić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.