Jokić: Osetio sam loptu, bio agresivan

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: Osetio sam loptu, bio agresivan

Nikola Jokić prokomentarisao je svoju igru nakon pobede Denver Nagetsa nad Portland Trejlblejzersima 121:113 u prvom meču polufinala Zapada NBA plej-ofa.

Jokić je nosio Nagetse sa 37 poena, 9 skokova, 6 asistencija, 3 ukradene lopte i 2 blokade.

- Osetio sam loptu, bio malo agresivniji. Počeli smo meč traljavo, sporo, nismo igrali mnogo odbrane, nijedan tim. Ali našli smo način da pobedimo i to je najvažnije - rekao je Jokić posle meča.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << razliku od prethodne serije sa San Antonijom (4-3) čija se igra uglavnom bazirala na prodorima Derika Vajta i Demara Derozana, Portland ima potpuno drugačiju filozofiju gde dominira skok-šut Demijena Lilarda i Si Džeja Mekoluma.

- Ako je potrebno previše vremena da se prilagodiš na to, tvoja noć će biti duga. Oni će sigurno da pogađaju šuteve, moraš samo da im otežaš dolazak do poena - dodao je Srbin.

Druga utakmica na programu je u noći između srede i četvrtka (3h), a potom se serija seli u Portland gde će se igrati u subotu (4:30) i ponedeljak ujutru (1h) po našem vremenu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.