Jokić? Nema šanse, potpisaće još jedan i nema ga VIDEO

Izvor: B92, 23.Sep.2023, 09:22

"Jokić? Nema šanse, potpisaće još jedan i nema ga" VIDEO

Nekadašnji košarkaš Denvera Ostin Rivers ne smatra da će njegov bivši saigrač Nikola Jokić igrati u NBA do poznih godina.

Sin Doka Riversa je gostovao u podkastu Bila Simonsa, novinara koji ga je upitao da li smatra da je srpski centar tip igrača koji će igrati do 39. godine.

Usledio je jasan odgovor njegovog sagovornika.

"Ne, ne, nema šanse, nema šanse, nema šanse", rekao je Rivers >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je potom obrazložio svoj stav:

"Vidim da igra još 5, 6 godina. Koliko ima godina? Ima 29. Mislim da će igrati do 34. godine, možda do 35. godine."

Smatra da će se odmah po okončanju karijere vratiti u Srbiju.

"Da. Sećam se kad smo izgubili od Golden Stejta, dolazim dva dana kasnije i pitam: ‘Gde je Nikola?‘. Kažu mi da je otišao... Dva dana kasnije je otišao. Mislim da ga nije briga za američku pop kulturu, trendove. On je već šampion, MVP, ima titulu, potpisao je super-maksimalni ugovor. Može da potpiše još jedan i nema ga", zaključio je Rivers.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.