Janis nije Lebron ili Durent  neće izdati Milvoki

Izvor: B92, 27.Nov.2020, 21:57

"Janis nije Lebron ili Durent " neće izdati Milvoki"

Jedan NBA insajder rekao je da Janis Adetokumbo neće otići iz Milvoki Baksa kada mu ovaj ugovor istekne.

Janis Adetokumbo i Milvoki Baksi su vrlo interesantna tema ovih dana, pogotovo što se sve više priča o njegovom odlasku iz Viskonsina.

Ukoliko Baksi ove sezone ne budu konkurentni, Janis će "podći sidro" i to je sve izvesniji scenario, a videli smo da je tim učinio sve što može da pojača ekipu.

Stigao je Džru Holidej u jednom velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trejdu, sve je bilo dogovoreno i sa Bogdanom Bogdanovićem ali se on predomislio i sve u svemu, Baksi zaista imaju dobar tim i videćemo da li će Janis ostati.

"Baksi moraju da budu samouvereni, iako već neko vreme stvari tamo nisu idealne... Vidite, Janis nije Lebron Džejms niti Kevin Durent, on je drugačiji, on će ostati uz MIlvoki, neće ih izdati. To mi je rekla jedna osoba koja je upućena u sva dešavanja tamo. Ukoliko do 21. decembra Janis odluči da ostane, Baksi za ovaj prelazni rok dobijaju 5+++. U tom slučaju biće konkurenti za šampionsku titulu", kaže Brajan Vindhorst.
Pogledaj vesti o: NBA,   Insajder

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.