JUTJUBER ZGROMIO NEKADAŠNJU NBA ZVEZDU: Pol nokautom PONIZIO i USPAVAO Robinsona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 10:35

JUTJUBER ZGROMIO NEKADAŠNJU NBA ZVEZDU: Pol nokautom PONIZIO i USPAVAO Robinsona (VIDEO)

Ekspresno.

Bivša zvezda NBA Nejt Robinson, koji je sebe tokom igranja u najjačoj košarkaškoj ligi sveta nazivao "KriptoNejt", zbog maestralnog pobeđivanja u ludim "zakucavanjima", uplivao je neslavno u bokserske vode.

Nejt je u Stejpls centru veoma brzo shvatio da mu mesto nije "među konopcima", pošto ga je jutjuber Džejk Pol, sa kojim se Robinson tukao u predigri borbe Gvozdenog Majka i Roj Džons Džuniora, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslao u "carstvo snova".

Dayum! Gucci Voice 🗣 @jakepaul @nate_robinson 🤣🤣 #Friday #miketysonvsroyjonesjr #naterobinson #JakePaul #jakepaulvsnateRobinson pic.twitter.com/QNgwQmZtnK

— Vonne Roulette (@CashlordRou_) November 29, 2020

Za razliku od Tajsona i Džonsa, ova borba se računala kao zvanična, pa je Robinson na svom bokserskom debiju upisao poraz.

Iskusniji Pol pobedio je u svom drugom boks meču u karijeri i potvrdio reči Šugar Rej Lenarda da se "boks ne igra". Već na početku druge rundi Džejk je poslao Robinsona na patos, uspeo je nekadašnji NBA as da se pridigne, ali je jutjuber drugim razornim udarcem nokautirao rivala i proslavio pobedu.

Nejt je ubrzo postao predmet ismevanja na društvenim mrežama, fanovi su mu u komentarima govorili da je bolje da se vrati košarkaškoj lopti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.