JOKIĆ PROPUŠTA MUNDOBASKET? Pešić izneo sumnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 19:51

JOKIĆ PROPUŠTA MUNDOBASKET? Pešić izneo sumnje

Plej-of NBA lige se i dalje igra...

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić je gostovao u emisiji "Jedan dobar dan" na RTS-u, a govorio je i o tome u kakvom će sastavu igrati reprezentacija na narednom Mundobasketu.

- Najbolji igrači moraju da igraju za reprezentaciju. Sezona u Evropi traje od treće nedelje septembra, a završiće se u junu mesecu. Recimo Kalinić u Barseloni, on će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrati sa Realom u ACB ligi, oni će da završe sezonu negde između 15. i 20. juna, a mi počinjemo pripreme 20. jula. To je mesec dana odmora za porodicu, regeneraciju, privatne potrebe i sve ostalo. Telo ne može da izdrži. Dolaze povrede, izgubili smo Lučića, onda i Zvezda i Partizan igraju do 15. juna - rekao je Pešić.

Jokić je neizbežna tema. Da li će igrati za nacionalni tim? Pešić kao da je to potvrdio.

"Nikola sada pobeđuje sa 3:0, i Majami i Denver. To je za Nikolu dobro, ali za nas je dobro da što pre završi. Vi biste da igra do kraja juna, pa onda da igra za reprezentaciju bez odmora?", rekao je on.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Želimo da se prikažemo u najlepšem svetlu na SP"

Izvor: B92, 22.Maj.2023

Selektor juniorske rukometne reprezentacije Srbije Đorđe Teodorović izjavio je da sa puno entuzijazma i motivacijom okuplja tim pred završne pripreme za SP...U saopštenju RSS se navodi da će na SP u Grčku i Nemačku putovati najbolji i u tom trenutku najspremniji, koji od ove nedelje ulaze u prvu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.