JOKIĆ O NEIGRANJU ZA REPREZENTACIJU: Opet bih uradio isto, bila je to pametna odluka

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 21:32

JOKIĆ O NEIGRANJU ZA REPREZENTACIJU: Opet bih uradio isto, bila je to pametna odluka

MVP NBA lige razogvarao sa novinarima u Denveru.

Veliku buku uz mnogo oprečnih stavova je letos digla odluka Nikole Jokića da ne igra zbog umora za reprezentaciju Srbije koja na kraju nije ni uspela da se plasira na Olimpijske igre u Tokiju.

MVP NBA lige iz prošle sezone odgovarao je u Denveru na pitanja novinara na obaveznom medija danu i ponovo su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to provuklo pitanje o odluci da se ne odazovu pozivu u nacionalnu selekciju.

 - Doneo sam odluku. Dobra ili loša, stojim iza nje. Opet bih uradio isto. Bila je to pametna odluka. Pogotovo ako pogledate koliko igrača je moralo da propusti utakmice prošle sezone. Verujem u organizaciju i stručni štab ekipe - objasnio je Jokić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.