JOKIĆ NOVIM TRIPL DABLOM ODVEO DENVER U POLUFINALE: Tamo ih čeka pravi pakao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 08:43

JOKIĆ NOVIM TRIPL DABLOM ODVEO DENVER U POLUFINALE: Tamo ih čeka pravi pakao (VIDEO)

Igraju za finale protiv jednog od najvećih favorita.

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige pošto su u petom meču savladali Minesotu sa 122:109, i tako sa 4:1 slavili u seriji.

Srpski košarkaš Nikola Jokić zabeležio je još jedan tripl-dabl, osmi u plej-ofu, te ga samo jedan deli od rekordera, čuvenog Vilta Čemberlejna. Naš as ubacio je 28 poena, uz 17 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skokova i 12 asistencija.

Najefikasniji u dresu Nagetsa bio je Džamal Marej koji je stigoa do brojke 35. Kod Minesote najbolji je bio Edvards sa 29 poena, a pratio ga je Tauns sa 26.

Denver će u polufinalu Zapadne konferencije igrati protiv Finiksa, koji je u petoj utakmici pobedio Los Anđeles Kliperse sa 136:130 i dobio seriju sa 4:1.

Sanse je predvodio Devin Buker sa 47 poena, uz 10 asistencija i osam skokova. Kevin Durent postigao je 31 poen, Deandre Ejton 21 poen, a Kris Pol dodao je 15 poena. U ekipi iz Los Anđelesa Norman Pauel bio je najefikasniji sa 27 poena.

Nema nikakve dileme, Denver očekuje paklen zadatak, pošto su Sansi jedni od glavnih favorita za šampionski prsten, iako su se u plej-of plasirali sa niže pozicije na tabeli. Nagetsi će imati prednost domaćeg terena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je momenat kada je Jokić odveo Denver u polufinale

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Apr.2023

Poeni i dodatno bacanje za velikih +5 u finišu Celu noć je promašivao šuteve, što je posle meča i sam priznao, ali je na kraju Nikola Jokić bio junak Denvera u pobedi nad Minesotom rezultatom 112:109! Ostvario je novi tripl-dabl, ukupno osmi u svojim plej-of mečevima, mada je najbitnije kako...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.